Ben jij al in de kerststemming? Wij werden helemaal gelukkig van al die leuke, nieuwe kerst extra’s in ons fotoboekprogramma. 🙂 Voor ons zijn de nieuwste cliparts, achtergronden en passepartouts namelijk ook elke keer weer een verrassing. En deze zijn leuk! Daarom moeten we ze gewoon even met je delen. Voortaan maak je de mooiste fotoboeken (of fotoboekpagina’s) van jouw Kerst. Zo wordt ie helemáál onvergetelijk!

Kerst fotoboek

In ons fotoboekboekprogramma kun je linksboven niet alleen je foto’s uploaden, je kunt ook kiezen voor leuke extra’s om je fotoboek mee te versieren. Kies voor Achtergrond, Clipart of Passepartout en ga naar Meer downloaden. Selecteer in dit geval de categorie Kerst. Nu installeer je eenvoudig de plaatjes die jou aanspreken.

Cliparts
Cliparts zijn leuke, vrijstaande plaatjes waarmee je jouw fotoboek enorm kan opfleuren. Je sleept ze eenvoudig, met de linker muisknop ingedrukt, op de gewenste plaats in het fotoboek. Vervolgens kun je de plaatjes vergoten, verkleinen of draaien en ook over je foto’s heen zetten.

Cliparts Kerst

Achtergronden
Achtergronden geven elke pagina extra sfeer. Kies voor een eigen foto als achtergrond of voor een mooie achtergrond uit de software, zoals één van de onderstaande Kerst achtergronden. Je sleept ze eenvoudig in je fotoboek.
Achtergronden Kerst

Passepartouts
Passepartouts zijn creatieve uitsnedes van foto’s waarmee je een speciaal effect creëert. Heb je jouw favoriete passepartout gekozen? Sleep deze vervolgens, met de linker muisknop ingedrukt, over de gewenste foto in je fotoboek.

Passepartouts Kerst

Hierboven zie je slechts een kleine selectie van alle Kerst extra’s. In ons fotoboekprogramma vind je ze allemaal. Of je het nu liever subtiel houdt of graag flink uitpakt, er is altijd wel een stijl die jou aanspreekt. Voor wie de tijd heeft, is het vooral heel leuk om lekker te experimenteren!

Misschien een leuk idee: maak nu alvast een kerstboek dat je straks als cadeau onder de kerstboom kunt leggen! Let wel even op de uiterste besteldata.

Alvast fijne feestdagen!

* Tenzij anders vermeld, zijn alle vermelde prijzen inclusief BTW en exclusief verwerkings/verzendkosten