Sinds 2008 is elke derde zaterdag in maart uitgeroepen tot Nationale Vriendinnendag. Vandaag dus! Deze dag is in het leven geroepen door Francis Giesbers die vond dat er best even mag worden stilgestaan bij de goede band die je met een vriendin hebt. Daar zijn wij het volledig mee eens! Het bracht ons ook op het idee van een vriendinnenboek. Laat je vriendin op een originele manier weten hoeveel ze voor je betekent.

Een mooi cadeau
Verrassen zal je haar zeker met een mooi vriendinnenboek vol foto’s van jullie samen. Laat ook vooral in je boek naar voren komen waaróm ze je allerbeste vriendin is. Wat maakt haar zo bijzonder? Wat maakt jullie band zo bijzonder? Verwerk dat alles in het boek. Als je elkaar al heel lang kent is het ook superleuk om foto’s van vroeger en nu naast elkaar in het fotoboek te verwerken. En is er een liedje waarop jullie helemaal weg zwijmelen of uit jullie dak gaan? Voeg die songtekst toe!

Plezier voor twee
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het boek juist samen te maken, ter ere van jullie jarenlange vriendschap. Mooi is dat je tijdens het maken allebei stilstaat bij jullie bijzondere band en het boek zal herinneringen van beiden bevatten waardoor het echt iets van jullie samen wordt. Weet je nog de eerste keer dat jullie elkaar ontmoetten? Wat was je eerste indruk? Waren jullie meteen dikke vriendinnen? Misschien komen er ook herinneringen boven die je allang vergeten was. Genoeg voer voor een hoop lol!

Bovendien is er niets leuker dan samen creatief bezig zijn, toch? In combinatie met alle foto’s van jullie samen zal het boek een prachtig naslagwerk worden waar je later met veel plezier op terug kunt kijken.

Wij wensen je alvast veel plezier!