Wat is de mooiste, beste, ontroerendste of opmerkelijkste foto van 2011? Achtendertig fotografen stuurden voor de zesde editie van de GeldersNieuwsFoto hun beste foto’s die betrekking hebben op het nieuws in deze provincie in het afgelopen jaar. Wat is jouw favoriet? Je kunt nog stemmen t/m 28 februari!

Bekijk de foto’s op de websites van de Gelderlander en de Stentor waar je nog t/m 28 februari je stem kunt uitbrengen voor de publieksprijs. De foto’s vallen in de zes categorieën Algemeen nieuws, Sport, Natuur, Kunst en cultuur, Human interest en Portretten. Een indrukwekkende verzameling.

Wil je de foto’s live zien? Kom dan naar de tentoonstelling in CODA Museum te Apeldoorn. Daar is de fotoselectie tot 3 april gratis te bewonderen en je kunt er ook gelijk stemmen. De ingezonden foto’s zijn tevens te zien in het Provinciehuis te Arnhem en bij Foto 21 in Bredevoort.

Onze favoriet?
De meningen lopen erg uiteen; de heren gaan over het algemeen voor de indrukwekkende sportfoto’s – vooral die goal is erg populair – terwijl de dames grotendeels kiezen voor de ontroerende foto van het verliefde, bejaarde stel en voor het hondje dat de stand van twee kinderen probeert om te trekken.

Verschil moet er zijn. Maar als bedrijf gevestigd in Gelderland – met uiteraard veel Gelderlanders – zijn we natuurlijk wel betrokken!