CEWE FOTOBOEK wenst jou een heel gelukkig 2012! – Een nieuw jaar met nieuwe kansen is weer aangebroken. Met hopelijk veel mooie momenten om vast te leggen. Heb je afgelopen jaar veel gefotografeerd, maar staan je foto’s nog steeds op de computer? Je zou er ook een soort jaarboek van kunnen maken. Verzamel alle foto’s van 2011 in een fotoboek en je hebt een prachtig fotografisch jaaroverzicht!

Maak van elk jaar een fotoboek. Zo heb je uiteindelijk een ware serie in de kast: 2011, 2012, 2013… Van die mooie reis naar Thailand of van je kinderen zou je natuurlijk een apart boek kunnen maken, maar doe dan de mooiste foto’s evengoed bij het jaaroverzicht. Behalve foto’s kun je ook ander materiaal toevoegen, zoals concertkaartjes of vliegtickets. Scan ze in – of maak er een foto van – en verwerk ze in je boek voor een nóg completer overzicht.

Je legt het verloop van een jaar vast. Dit stimuleert misschien zelfs om nog meer te fotograferen, want sommige momenten mogen toch echt niet ontbreken in je boek? Je kunt het fotoboek heel persoonlijk houden, maar je zou ook belangrijke gebeurtenissen kunnen vermelden. Wat maakte het afgelopen jaar bijzonder? Maak je eigen ‘terugblik op 2011’.

Tip: Vergeet niet de datum op je camera in te stellen! Dat scheelt een hoop tijd bij het samenstellen van je boek.

Is fotografie echt een hobby van je? Maak een portfolio van foto’s waar je trots op bent. Ook dit zou je jaarlijks kunnen doen. Niet alleen leuk om het verloop van een jaar vast te leggen, maar ook de vooruitgang die je boekt wordt zo goed zichtbaar. Hiervoor is een klein fotoboek bijvoorbeeld heel geschikt. Jouw foto’s delen wordt zo wel heel gemakkelijk!