Den Haag – Ben jij ook benieuwd waarom orang oetans luiers dragen, hoe planten groeien en wat de mooiste natuurfoto is van 2011? Tijdens de kerstvakantie presenteren het Omniversum en Museon in Den Haag gezamelijk Go Back to Nature, een leuk en leerzaam programma voor het hele gezin. 

Born To Be Wild

Het familieprogramma Go Back to Nature geeft je antwoord op bovenstaande vragen, maar er is meer. In het koepeltheater draait de grootbeeldfilm Born to Be Wild waarin verteller Carice van Houten je meeneemt naar Kenia en Borneo waar olifanten- en orang oetanweesjes worden opgevangen. Ook zijn hier de foto’s te zien van de fotowedstrijd Go Wild. Deelnemen kan nog steeds!

In het Museon zijn ook twee bijzondere tentoonstellingen te zien. Wildlife Photographer of the Year 2011 laat de mooiste, winnende foto’s zien van de Wildlife Photographer of the Year Competition. Als je meer wilt weten over biodiversiteit, klimaatverandering, planten, insecten en vogels, zit je goed bij de interactieve tentoonstelling Plantastic.

Je kunt nog terecht t/m 8 januari 2012. Kijk voor meer informatie op www.omniversum.nl.