Heb je altijd al een leuk fotoboek willen maken van die ene leuke vakantie, mooie reis of bijzondere bruiloft? Of wil je weten hoe je jouw fotoboek net dat beetje extra geeft? Meld je dan nu aan voor de GRATIS online workshop van CEWE FOTOBOEK.

CEWE FOTOBOEK heeft drie ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het vak leren. In onze interactieve workshops krijg je uitleg over onze gratis software en alles wat daarbij komt kijken. Je leert hoe je een professionele lay-out kunt maken, hoe je teksten kunt toevoegen en hoe een achtergrond te creëren.

Leer hoe je jouw ideeën kunt realiseren zodat je met nog meer enthousiasme je eigen fotoboeken kunt maken. Wellicht doe je nog inspiratie op en kom je tot nieuwe inzichten. En dat alles in een uur tijd vanuit je luie stoel. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. Makkelijker kan haast niet.

Ontdek hoe leuk het is om je creativiteit de vrije loop te laten en een echt boek – jouw zelfgemaakte creatie! – in handen te krijgen. We hebben keuze uit twee workshops: voor beginners en voor gevorderden.

Meer lezen? Dat kan hier op onze site. Inschrijven doe je hier.